طرز تهیه شیرینی گلوتن فری سوئدی در فودآکادمی آشپزی با ایمان

⭕️اشتراک گذاری این مطلب با دوستاتون 👇

شیرینی گلوتن فری

طرز تهیه یک شیرینی گلوتن فری اصلا وقت نمیبرد. این شیرینی با جو پرک درست می شود که یکی از شیرینی های معروف در کشورسوئد است. اسم این شیرینی در کشور سوئد کوکوس بولار است ترجمه اش میشه توپ نارگیلی. طرز تهیه اش اصلا کاری ندارد و وقت زیادی هم نمی برد. این شیرینی خوشمزه را شما می توانید همراه با چای یا قهوه تان میل کنید.

آکادمی ایمان

اگر به دنبال یک کیک وانیلی بسیار خوشمزه ای با روکش شکلاتی میگردی اینجا را کلیک کن

مواد لازم


جوپرک ۲۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳ ق غ
پودر شکر وانیل ۱ ق غ
قهوه دم کرده ۴ ق غ

⭕️اشتراک گذاری این مطلب با دوستاتون 👇
  • iman
  • آموزش تولید محتوا سایت. از ۰ تا ۱۰۰ برندینگ و مارکتینگ را یادبگیر، آنلاین به صورت رایگان. فارغ التحصیل از دانشگاه لوند در سوئد. هر سوالی داری از من در کامنت بپرس/ ایمان

3 Comments

  • با سلام وخسته نبا شید من تازه با سایتتون آشنا شدم فوق العاده بود با تشکر

    • خوشحالم که خوشتون آومد. شما هم خسته نباشید فریبا خانم.

  • ❤با من همراه باشید 👇

    https://t.me/foodacademy

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *