طرز تهیه سس پستو برای پاستا و سالاد در فودآکادمی، طعم خوب آشپزی با ایمان

سس پستو
سس پستو یک سس ایتالیایی بسیار خوشمزه، سالم و مفید است. این سس یکی از سسهای بی نظیری است که با پاستا و سالاد عالی می شود و ظرز تهیه اش هم بسیار راحته.
📌مواد لازم:
- برگ ریحان تازه ۴۵ گرم (حدود دو بسته)
- گردو ۴۰ گرم
- سیر یک حبه بزرگ یا دو حبه کوچک
- پنیر پارمزان ۲۵ گرم
- پنیر گودا ۲۵ گرم
- روغن زیتون ۱ پیمانه برابر با ۲۵۰ میلی لیتر
- نصف لیمو ترش تازه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸اگر به دنبال یک پاستای خیلی خوشمزه میگردید اینجا را کلیک کنید
❤با من همراه باشید 👇
https://www.youtube.com/foodacademy
سلام.وبسایت زیبایی دارید.ممنون