طرز تهیه سس قارچ خوشمزه برای استیک، پاستا و لازانیا در برنامه فودآکادمی

⭕️اشتراک گذاری این مطلب با دوستاتون 👇

سس قارچ

سس قارچ یکی از سس های خوشمزه و دلپذیری است که در پاستا، لازانیا و مخصوصاً با استیک عالی می شود. طرز تهیه این سس بسیار آسان است و کمتر از ۲۰ دقیقه درست می شود. این سس قارچ را می‌توانید شما با هر غذایی که دوست دارید استفاده کنید. من خودم بعضی وقتا با تخم مرغ هم میخورم. عالی میشه

آکادمی ایمان

اگر به دنبال یک استیک گوشت آبدار و خوشمزه می گردید اینجا رو کلیک کنید.

برای استیک مرغ اینجا رو کلیک کنید.

مواد لازم

قارچ ۴۰۰ گرم

یک عدد پیاز متوسط

یک سوم پاکت خامه

کره ۲۰ گرم

شیر به مقدار لازم

سویا سس یک قاشق غذا خوری

فلفل سفید به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

خواص قارچ

قارچ‌ ارزش غذایی خوبی دارد برای همین از قارچ بیشتر استفاده کنید. زیرا قارچ‌ کالری کم دارد و هیچگونه چربی یا کلسترولی در آن پیدا نمی‌شود. قارچ گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین (د) دارد.

⭕️اشتراک گذاری این مطلب با دوستاتون 👇

7 Comments

  • ❤با من همراه باشید 👇

    https://t.me/foodacademy

  • سلام وقت بخير
    سپاس از منوهاي بسيار جالبتون ميخواستم سئوال كنم نظر شما در مورد سس خاص براي برگرها(برگر گوشت و برگر مرغ) چيه من دنبال يه سس بسيار خاص براي برگر هستم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

  • ممنون از تمام آموزش هاتون
    بسیار راحت و اسون و صمیمی توضیح میدید و با دیدن ویدیوهاتون ادم انگیزه میگیره که بره آشپزی کنه
    راستی شما تو اینستاگرام پیج دارید؟ میشه لطفا ادرسشو بنویسید؟

  • عالی است متشکرم این سس را چقدر میتانیم نگهداریم در یخچال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *