سس رژیمی خوشمزه با ماست در فودآکادمی آشپزی با ایمان

⭕️اشتراک گذاری این مطلب با دوستاتون 👇

سس رژیمی

طرز تهیه سس رژیمی خوشمزه با ماست که در کنار بیشتر غذاها عالی می شود. این سس رژیمی را در ساندویچ، سالاد و کنار استیک و سیب زمینی می توانید نوشجان کنید.

📌مواد لازم برای این سس:

  • لبو سیصد گرم
  • پیاز پنجاه گرم
  • ماست با چهار درصد چربی دو پیمانه
  • روغن زیتون یک ق غ
  • خیلی کم نمک
  • خیلی کم فلفل سیاه

🔸اگر به دنبال سس های خوشمزه دیگری هم می گردی اینجا را کلیک کنید

خاصیت لبو:

  • طبیعت چغندر گرم و‌تر است.
  • مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می‌برد.
  • چغندر، عقل را زیاد می‌کند.
  •  شیره چغندر یکی از بهترین شیره‌های سبزی است که به ساختن گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود می‌بخشد.  از این رو مصرف چغندر به خانم‌ها بسیار توصیه می‌شود.
  • چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی قرار بگیرد.
  • لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ث و اسیدفولیک است که از بروز کم خونی در افراد به‌ویژه دختران جوان ممانعت می‌کند.
  • چغندر ملین، نرم‌کننده و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده‌ای را ایفا می‌کند. همچنین اهمیت بسزایی در دستگاه گوارش دارد.
  • درمان‌کننده التهاب مجاری ادرار است.
  • چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامینA می‌شود.
  • چغندر دارای پروتئین – چربی – ویتامینهای A، B1، B2، B3 و C – مواد قندی و املاح معدنی چون فسفر، کلسیم و آهن است.
  • خوردن چغندر پخته، برای رعشه مفید است خصوصاً اگر برگ آن سرخ رنگ باشد.
  • مصرف چغندر برای درد مفاصل و نقرس مفید است چون مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد.
  • شربت چغندر بهترین نوشابه و تقویت کننده بدن و دافع سموم بدن است (برای تهیه شربت چغندر، با آبمیوه گیری آب سه تا چهار عدد چغندر خام را بگیرید و آن را با یک لیوان آب معدنی مخلوط کنید).

⭕️اشتراک گذاری این مطلب با دوستاتون 👇
  • iman
  • آموزش تولید محتوا سایت. از ۰ تا ۱۰۰ برندینگ و مارکتینگ را یادبگیر، آنلاین به صورت رایگان. فارغ التحصیل از دانشگاه لوند در سوئد. هر سوالی داری از من در کامنت بپرس/ ایمان

One Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *